Velkommen til folkeverksted!

Bibliotek + sying = bærekraft

Har du lyst til å sy sammen med andre eller trenger hjelp med å komme i gang? Kom til folkeverksted i Levanger bibliotek og få gratis veiledning! Vi har to symaskiner og en overlocker, samt forskjellige gjenbruksstoffer, strykebrett og strykejern som du kan bruke. Du kan benytte deg av tilbudet når biblioteket er bemannet, eller komme når frivillige er til stede for å få hjelp med ditt prosjekt.

Frivillige er til stede til faste tider, oversikt over tidene finner du til enhver tid HER!
 

Book symaskiner og overlocker på Bookup.no, epost, telefon eller i skranken. Telefon: 740 52 900. I veiledningstimene er det ikke mulig å booke symaskin.

Du får utdelt bruksanvisning med ledning til maskinen i skranken når du kommer. Lån av symaskin forutsetter at du kan håndtere den selv. Registrer feil eller mangler i eget skjema, som du finner i fikseboka, og meld fra i skranken. Skriv gjerne ned hva du har gjort i fikseboka!

Har du lyst til å bli frivillig? Ta kontakt med Anke på anksom@levanger.kommune.no.

Folkeverksted er en del av prosjektet «Levanger bibliotek mot en bærekraftig framtid» med støtte fra Nasjonalbiblioteket. Vi takker for tilskudd fra Innherred Renovasjon, Levanger Frivilligsentral og Framtiden i våre hender! Rapport fra prosjektets første år kan du se her. (PDF, 2 MB)