Meld deg som bøssebærer til TV-aksjonen

Søndag 22. oktober er det Redd Barna som har TV-aksjonen i NRK. Jakten på bøssebærere starter allerede nå.  

Søndag 22. oktober kan du går årets viktigste søndagstur for TV-aksjonen. Mikkel Strøm/TV-aksjonen

TV-aksjonen i NRK regnes som verdens største innsamlingsaksjon og har utviklet seg til et stort, årlig nasjonalt løft for en god sak. 

Rundt 100.000 bøssebærere er hvert år i sving aksjonssøndagen sist i oktober. I tillegg er det mulig å gi sin støtte via flere digitale kanaler.  

La barn leve i fred
I år går TV-aksjonen til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100.000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. 
─ Mange velger å gi digitalt, men det er en lang og viktig tradisjon å være bøssebærer under TV-aksjonen. De som vil gjøre en innsats for Redd Barna og samtidig treffe naboer og kjentfolk, kan melde seg til oss, så koordineres den lokale innsatsen fra vårt aksjonskontor på Rådhuset. Dette er den viktigste søndagsturen man kan gå i år, sier Heidi Slåtsve i Levanger kommune.   

Interesserte kan melde seg som bøssebærer ved å se brosjyre med verveinformasjon (PDF, 2 MB) eller sende en epost til servicekontoret@levanger.kommune.no  med «TV-aksjonen» i emnefeltet. 

Ordfører i Levanger, Anita Ravlo Sand (t.v.), og Siri K. Forsnes, oppfordrer levangsbyggen til å melde seg som bøssebærere.