Boklansering av Voggegave

23. november kl. 19.00 lanseres Terje Carlsens debutbok, Voggegave, på Levanger bibliotek. 

Omslag Communicatio forlag

Ingrid Storholmen presenterer boka, som handler om Carl Iversen som har vært rusmisbruker siden ungdomstiden. Alkohol, narkotika og foreskrevne medisiner fra lege har vært en del av hverdagen. Han er nå en godt voksen mann, men bruker fremdeles rus for å få tanker under kontroll og for å fremkalle følelsen av å ha livet i vater for en stakket stund.

Voggegave åpner med at Carl på nytt blir innlagt til avrusning, og gradvis avdekkes historien hans, som både er preget av å ha vokst opp med besteforeldre som valgte nazistenes side under krigen og foreldrenes konflikt seg imellom. Under krigen hadde moren som jentunge stått på foreldrenes side, mens Carls far på sin side gjorde opprør mot sin egen fars skjebnevalg.

Norli selger bøker og forfatteren signerer.
Gratis inngang.

 

 

Terje Carlsen Espen Rønning

Terje Carlsen ( f.1955 ) er sosiolog og skribent, og nå forfatter. Mange kjenner ham som artikkelforfatter fra ulike fagtidsskrift som Sykepleien, Fri Fagbevegelse, Dagens Medisin og mange flere. Han skrev jevnlig i Innherred og Trønder-Avisa før han ble pensjonist.

 

Ingrid Storholmen Merete Haseth

 

 

 

 

Ingrid Storholmen er en velrenommert forfatter fra Verdal. Hun debuterte som lyriker med diktsamlingen Krypskyttarloven i 2001. I 2003 kom Skamtalen Graceland som hun senere har iscenesatt som performancekunstner. Bøkene er utgitt på Aschehoug forlag. Sirispelet, en form for mediterende monolog, kom i 2006. I 2007 ga hun ut diktsamlingen Siriboka, også denne på Aschehoug. Boka ble i april 2008 kåret til årets vakreste bok. I april 2009 kom hennes første roman: Tsjernobylfortellinger

Storholmen har vært litteraturredaktør i Morgenbladet. Hun har deltatt ved en rekke litteraturfestivaler i Norge og internasjonalt, og har vært nominert til flere litteraturpriser. 

 

 

 

 

 

Communicatio forlag er et allment kulturforlag i Trondheim som ledes av Sverre Nyrønning. Hovedvekten av utgivelsene er sakprosa, som dokumentarbøker og biografier, kunstbøker og skjønnlitteratur. 

Communicatio forlag er et frittstående forlag og medlem av Den norske Forleggerforening.