Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Ildsjepris 2018 - Sturla Lorås

(se også kulturprisen 2018 - kulturstipend 2018 - frivilligprisen 2018

Driftskomiteen 05.12.18 - begrunnelse


Mottatte kandidater, alfabetisk etternavn (2):


24.10.18 Dugnadsgjengen ved Torsbustaden alpinsenter
Jeg ønsker å foreslå dugnadsgjengen ved Torsbustaden alpinsenter v/ leder Vegard Hynne til Ildsjelprisen 2018.
De legger ned et enormt arbeid på dugnadsbasis gjennom hele året, og har et utall antall dugnadstimer i Torsbustaden.
Alpinsenteret er til glede for barn, unge og voksne langt utenfor kommunegrensen.

Marit Lise Haugberg, Skogn

---

24.10.18 Dugnadsgjengen ved Torsbustaden alpinsenter
Syns Dugnadsgjengen Torsbustaden Alpinsenter v/Vegard Hynne fortjener Ildsjelprisen.
For så mange timer de har lagt ned for å legge det til rette for store og små.
Til glede for oss i kommunen og utenfor😊

Grethe Rendum-Sunstad

---

24.10.18 Dugnadsgjengen ved Torsbustaden alpinsenter
Dugnadsgjengen Torsbustaden Alpinsenter v/ Vegar Hynne som leder.
Absolutt fortjent med en fantastisk frivillig stå på vilje og innsats. For store og små i lokalsamfunnet.

Hanne Nielsen
Til toppen av siden 


05.11.18 Sturla Lorås

Sturla Lorås deltar entusiastisk og legger ned en uselvisk innsats for frivilligheten i Levanger. Denne entusiasmen er naturlig iboende og går langt utenpå aktiviteten i eget idrettslag. Sturla har vært ildsjel i skiltprosjekt på Grønningen der skilting av stier og skispor nå er oppgradert etter nasjonal standard. Gjennom merking av mange kilometer sti og kjøring av enda flere kilometer skiløyper bidrar han til at små og store i kommunen kommer seg ut på tur. Sturla har også vært ildsjel i planlegging, gjennomføring og skilting av flotte stier gjennom åkerlandskapet på Nesset til allmenn benyttelse. Prosjektet har bidratt til folkehelse i praksis når mange nå har fått tilgang på flotte turstier i nærområdet. De siste årene har stiene gjennom deltakelse i «10 på topp Levanger» også vært godt besøkt av innbyggere fra hele kommunen. Sturla har vært ildsjel i utviklingen av et flott anlegg på Nesset og senest finansiering, prosjektering og bygging av asfaltert turvei og rulleskiløype. Løypa er koblet sammen med Nesheim skole sine asfalterte veier og danner trygge rammer for trening og aktivitet i både klubb og skole. Stiene bidrar også til en trafikksikker og god skolevei for mange unger.

I Sportsklubben Nessegutten har Sturla vært ildsjel både som trener innen flere særidretter og i ulike styre- og lederverv. Som leder av skigruppa gjennom flere år har han lagt til rette for trening, friluftsliv og utfoldelse for voksne og barn i alle aldre. Er det mulig skrapes snøen sammen til uformell lek, organisert trening og skirenn for store og små. Sturla er ildsjel gjennom gratis basis- og styrketrening og sykkeltrening på alle nivå. Sturla er en tusenkunstner som planlegger, skaffer finansiering/ressurser og gjennomfører prosjekter. Han er effektiv som administrator og i praktisk utførelse av arbeid og har lagt utallige timer i aktivitet, anleggsutvikling og løypekjøring. Under Marsimartnan sørger Sturla for tablå i fakkeltoget og under Levangermartnan sørger han for gjennomføring av andelodd-slipp fra Sundbrua og rigging til Torgfesten.

Sturla er oppmerksom, inkluderende og klok i sin framferd. Dette er ildsjel-egenskaper som betyr at hver enkelt blir sett og inkludert og som bidrar til at små og store opplever egenverdi og samspill i gruppa. Å bli sett, respektert og møtt med forventning er grunnleggende viktig for alle i samfunnet og Sturla er en lagbygger på tvers av idrettslag og mellom samfunnslag. I en tid der frivilligheten utfordres er Sturla ildsjel og god ambassadør for visjonen «flest mulig, lengst mulig». Gjennom all sin aktivitet er han pådriver for idrettsglede og inkludering for absolutt alle fra førskolealder til godt voksne.

Etter at han i vår tok et steg til siden og stafettpinnen som leder er sendt videre i skigruppa er det nå et sterkt og samlet ønske fra oss i Sportsklubben Nessegutten at Sturla Lorås velfortjent får ildsjelprisen i Levanger for 2018.

Bjørn B. Skei
Leder Sportsklubben Nessegutten

---

13.11.18 Sturla Lorås
Støtter forslaget på Sturla Lorås.

Atle Skjetne

Til toppen av siden  

Publisert: 23.10.2018 08:21 Sist endret: 05.12.2018 16:52
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051