Kommunestyret 27.09.17 - FO 26/17 - Spørsmål fra Asgeir Persøy (FRP) - Forvirrende fartsgrenser, manglende gatelys og fartshumper i Eidsbotnvegen

Fra Eidsbotnvegen til Alstadhaugvegen er fartsgrensene noe forvirende i noen vegsoner, manglende gatebelysning og fartshumper. Spesielt forvirende er det ved avkjøringen fra Alstadhaugvegen mot Eidsbotnvegen, og motsatt, hvilken fartsgrense som gjelder.

Manglende gatebelysning og fartshumper gjør ikke trafikksikkerheten noe bedre, spesielt nå i mørketiden og spørsmålene til ordføreren blir da følgende:

1. Hva vil Levanger kommune gjøre for å få en helhetlig, og bedre trafikksikker, skilting for hvilke soner fartsgrensene gjelder for Eidsbotnvegen til Alstadhaugvegen?
  2. Når vil Levanger kommune igangsette tiltak for en etablering av manglende gatebelysning i Eidsbotnvegen?
  3. Har Levanger kommune en plan for å iverksette tiltak av veghumper for hele Eidsbotnvegen mot Alstadhaugvegen?

Er ordføreren enig i at tiltak for en bedre trafikksikkerhet i Eidsbotnvegen bør iverksettes så snart som mulig?

Asgeir Persøy - klikk for personkort
Asgeir Persøy