Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Søknad om opptak


VIKTIG INFO FØR DU SØKER:

Du kan søke plass hele året, men frist for søknad om opptak fra
skolestart 2022/2023 er 15. mai.

NB! Les nøye gjennom undervisningstilbudene før du søker (merk det med aldersanbefalinger på de forskjellige disipliner). 

Du søker via vårt adminsystem som heter speedadmin. Har du aldri vært elev i kulturskolen i Levanger, velger du boksen INFO/SØK. Er du eller har vært elev i kulturskolen, skal du ikke opprette ny bruker men velger da boksen DU ER ELEV HAR VÆRT ELEV. Har du glemt passordet, så velger du "glemt passord" og det blir sendt et nytt til den e-posten som er registrert på din bruker. Har du endret e-postadresse siden sist, ta kontakt med oss før du søker så unngår vi krøll med flere brukere på en elev.

Det skal ikke søkes på nytt til hvert skoleår. Man er elev inntil en skriftlig oppsigelse foreligger eller velger NEI på re-registreringen. I april hvert år sendes det ut melding til alle heimer om re-registrering (fortelle om man: fortsatt ønsker plassen, ønsker permisjon eller slutte, fortsatt ønsker å stå på ventelista eller ikke). Alle heimer må foreta en re-registrering sånn at vi med sikkerhet vet hvem som er elever til skolestart og hvem vi har på venteliste.

Der det ikke er ledig plass, settes eleven på venteliste. 

Da er det bare å søke :-)

Søknad til Kulturskolen i Levanger (nye elever)Du som er elever eller har vært elev (for deg som er/har vært elev)Publisert: 15.05.2014 15:07 Sist endret: 04.04.2022 11:31
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051