Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Staup barnehage

Søk/endre plass

Staup barnehage ligger sentralt til på Staup-området på Nesset. Bussholdeplass ligger like i nærheten av barnehagen. Det er 10-15 minutters gange fra barnehagen til sentrum. Sentrum gir oss flere muligheter, som biblioteket, havna med båter, skateparken, brannstasjonen, rådhuset med hypatia-rommet, og mye annet vi kan benytte oss av. Barnehagen har skogen, fjæra og andre naturskjønne områder vi aktivt bruker i hverdagen. Vi har også en fotballbane vi kan benytte, som ligger like i nærheten av barnehagen.

Barnehagen har i dag rundt 50 barn i alderen 0-6 år. Vi deler inn i småbarn 0-3 år og store barn 3-6 år. Barnehagen er noe oppgradert de siste årene med nytt ventilasjonsanlegg, nytt og stort inngjerdet uteområdet og 2. etasje er betydelig oppgradert med nytt kjøkken og endring av rommene.

Personalet i Staup barnehage har igjennom høyskolen i Innlandet blitt kurset i «Barnehagemiljø og krenkelser»

Det skal bidra til at: «i vår barnehage arbeider vi kontinuerlig og systematisk med å fremme et trygt og inkluderende barnehagemiljø, og med å oppdage, undersøke og forebygge alle former for krenkelser. Vi stopper krenkelser og følger opp med egnede tiltak helt til barna opplever at de har et trygt og inkluderende miljø»

Vi har også i samarbeid med to andre kommunale barnehager et prosjekt gående på «barn og rom». Det skal bidra til at vi alle får en felles forståelse for rommets betydning for barnas lek, utvikling og trivsel.

 

Barn og voksne er mye ute i vår barnehage, og vi er opptatt av å servere et variert og sunn mat.

Vår visjon er: « Aktive barn med hjertet for naturen»

Vi jobber etter lov om barnehager, rammeplan, barnekonvensjonen og lokal rammeplan.

Det utarbeides Årsplan og virksomhetsplan hvert år.

 

 

Til toppen av siden


Publisert: 10.06.2011 09:40 Sist endret: 19.10.2021 07:41
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051