Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

ÅSEN BARNEHAGE, tlf: 474 68 904

Livet er best ute :-)

Søk/endre plass


 Klikk for større foto

Til toppen av sidenÅsen barnehage er en passe stor barnehage, som ligger i kjernen av Åsen sentrum, nær både skole og butikk. Barnehagens lokaler består idag av brakker, som har store og lyse rom. Barna har god plass og leke seg på.

Vi har et stort uteområde som vi er veldig stolte av. Område er delt opp i to , der det ene har utfordringer som passer de minste barna og et for de litt større. Det er også lagt opp til god rollelek på uteområde.

I gangavstand fra barnehagen har vi et friområde som heter Torhaugen.Torhaugen er et område i skogen der foreldrene har laget naturlekeplass for barna.  Dette er et område som barnehagen bruker masse, vi har både en gamme og gapahuk der.

Naturleikeplass

Barna i Åsen barnehage sover på madrasser. Vi bruker ikke vogner lengre, disse endringene har vi gjort, da vi ser at barna sover bedre når de kan bevege seg fritt i posen. I en vogn med seler kan de ikke det. Vi har et eget rom vi bruker som sovesal, der inne er det nesten samme temperatur som ute for både dør og vindue står åpent. Barna får derfor samme friskluft som ute. Barna har hver sin madrass, foreldre har med varmt underlag og pose. Når vi er på tur om høst og vår, sover barna i hengekøyer. Dette har fungert veldig bra. Barna storkoser seg i hengekøyene!

Barna storkoser seg i hengekøyene! - klikk for noe større foto 

 Dere er hjertelig velkommen, for å se hvordan vi har det!

 
Til toppen av siden 

Publisert: 26.02.2009 16:38 Sist endret: 05.03.2021 10:33 Opprettet av Ingvild Augdal
Post: Levanger kommune Boks 130, 7601 Levanger Besøksadresse: Håkon Den Godes gt 30 ved Torvet
Tlf: 74 05 25 00 Faks: E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:00 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051