Stem på Levangers nye visjon!

Vær med og skap ditt drømme-Levanger.

Nå kan du være med å bestemme hva innbyggere og folkevalgte skal strekke seg mot i mange år framover.
Målet er en kort visjon som skal:

Visjon Levanger

Det siste året har kommunen hatt spørreundersøkelse på nett, kommunestyret har diskutert og ungdommen har deltatt i konkurransen «Fortellingen om Levanger». I høst har en «ressursgruppe» fra flere organisasjoner i hele kommunen jobbet med innspillene fra disse prosessene, og lagt fram tre forslag for kommunedirektøren. Det ene forslaget ble bearbeidet videre av administrasjonen.

Kommunedirektøren legger ut følgende forslag til en veiledende avstemming hos innbyggerne, som ble presentert i formannskapets møte 18.11.20 - PDF

Liker du ikke noen av forslagene, kan du foreslå noe annet. Uansett ønsker vi at du forteller hvorfor du velger akkurat den visjonen. Det gir oss et bedre grunnlag for den endelige beslutningen.

Veien videre: To forslag vil bli lagt fram for kommunestyret i desember. Kommer det andre gode forslag i denne runden kan kommunedirektøren foreslå det som den endelige visjonen overfor kommunestyret.

Vi vet at du som innbygger er opptatt av å utvikle Levanger til å bli enda bedre. Her har du muligheten til å bidra!

Fristen for å gi svar er satt til søndag 29. november kl 23.59

Stem HER