Korona - nettbasert bestilling av koronatesting

Bestill Koronatest på nettet!

Nettbasert bestilling av koronatesting er nå klart. Innherred interkommunale legevakt forenkler bestilling av koronatest. Du kan bestille til deg og din familie. Vi ser helst at du bestiller selv via vår nettløsning! Det er enklest for deg. Alternativt kan du ringe 116117 for å bestille time.

Bestill her!             NB! «Fungerer ikke med Internett Explorer som nettleser»

HVOR?
All testing skjer på Rinnleiret teststasjon. Ta av E6 ved Rinnleiret (mellom Levanger og Verdal) og følg skilting. Se kart her

NÅR og HVEM BØR TESTE SEG? Flere kriterier finner du her

Følgende bør teste seg:

1. Alle med akutt luftveisinfeksjon eller andre symptomer på korona
  2. Alle som har vært utsatt for smitte med korona, enten som nærkontakt eller etter reise i land eller region med høy forekomst de siste 10 dagene
  3. Andre grupper etter vurdering av lege.
  4. Alle som selv mistenker at de er smittet av korona, bør få anledning til å teste seg.

MÅ ha avtale!
Du kan IKKE møte opp uten timeavtale for å ta testen. Da vil du bli avvist. Årsaken er at vi må holde orden i testsystemet, og at vi må forberede våre ansatte slik at de kan ta testene på en slik måte at vi unngår spredning av korona.

Viktig:
Det er gratis å ta koronatest.

Svar på prøven!
Du vil finne svar på din koronaprøve på www.helsenorge.no i løpet av 1-3 døgn etter prøvetaking (ved svært høyt antall prøver forventes noe lengre svartid)

Publisert: 02.09.2020 11:20 Sist endret: 16.09.2020 14:04