Kommune-Kari har sin egen app!

I Levanger kommune har vi en digital medarbeider kalt Kommune-Kari.

Til nå har du kunne finne henne på vår nettside, men nå kan du i tillegg laste henne ned som app på din telefon.Kommune-Kari blir aldri lei av å svare på spørsmål om kommunens oppgaver, søknadsfrister og åpningstider. Appen er gratis å laste ned og enkel å ta i bruk. Med appen kan du stille Kommune-Kari spørsmål både om kommunen du bor i, hyttekommunen eller andre kommuner du ønsker å holde deg oppdatert om.

I tillegg kan du velge å få informasjon fra kommunen om ting du er interessert i. Du bestemmer selv hva du vil få meldinger om enten det er kulturarrangement, planleggingsdager, vanningsrestriksjoner eller annet du er opptatt av.

Raskeste vei til svar
Med appen er all informasjon fra kommunen samlet på ett sted og umiddelbart tilgjengelig. Du trenger ikke navigere deg inn på kommunens nettside, men får svarene rett i lomma. Spør om hva du vil, samtalen er anonym. Alle tidligere samtaler lagres kun lokalt på din telefon, så du enkelt kan finne dem igjen senere. For å sikre personvernet kan du når som helst velge å slette tidligere samtaler. Kari er tilgjengelig akkurat når du trenger henne, så du slipper å stå i telefonkø hos kommunen. I stedet får du svar direkte i appen.

Velg hva du vil varsles om
Kommune-Kari kan sende deg push-meldinger om du ønsker det. Når du laster ned appen første gang, velger du hvilke interesser du ønsker å bli oppdatert om. Informasjonen om aktiviteter og hendelser blir sendt direkte fra kommunen til din telefon. Eksempler på interesser du kan abonnere på er skoleferier, arrangementer, fakturaer, søknadsfrister, koronasituasjonen, ledige stillinger, politiske møter, soppkontroll, båndtvang, tømmedager, vannkvalitet, feiing og brøyting. Utvalget av interesser vil kunne variere fra kommune til kommune.

Én app, flere kommuner
Kommune-Kari er i dag ansatt i over 90 norske kommuner. Du behøver bare én app uansett hvor mange kommuner du ønsker å holde deg oppdatert om. Basert på din boligadresse, hytteadresse osv. kobles du til riktig kommune. På den måten kan du enkelt spørre om informasjon eller få tilsendt push-meldinger fra flere kommuner, enten det er hjemkommunen, hyttekommunen eller en annen kommune du ønsker å holde deg oppdatert om.

Du kan laste ned appen gratis til din Android eller iPhone ved å klikke på lenkene.

Ønsker du å lese mer om appen kan du klikke her.

Publisert: 07.06.2021 09:00 Sist endret: 17.06.2021 10:19