Kabareten ......det umulie e' Mule

Kabaret med korsang av og med Levanger Mannssonglag

Levanger Mannssonglag gjentar suksessen fra 2017 og presenterer sin nye kabaret; « …det umulie e’ Mule» på Nordtun med premiere 15. november 2019.

Kabareten skal vises fredag og lørdag i tre helger og følger tradisjonen med kabaret i to akter og en skikkelig juletallerken i pausen mellom aktene. Etterpå er det dans til korets eget danseorkester. For årets kabaret har koret engasjert Hilde Brørs som regissør og Ingrid Elise Andersen er som vanlig med både som sanger og på scenen i forskjellige roller. Årets kapellmester er Una Leijenaar og hun får følge av tre av korets egne medlemmer på gitar, bass og slagverk. Korets faste dirigent, Kai Lennert Johansen, har arrangert de fleste av korsangene. Publikum etterspør mye korsang og koret sørger også denne gangen for et fyldig kor-program. I 2017 fremførte koret kabareten «Musikk & ailt Mule» med seks utsolgte forestillinger. Billettsalget er alt kommet godt i gang og det ingen grunn til å vente – her blir det utsolg. Billettsalget fortsetter nå fra Musikkens Hus hver fredag fremover høsten.

Starter: lørdag 16. november 19:00
Slutter: lørdag 16. november 23:30