Håkon Skogstad og Los Osos Polares

Konsert - Moderne og gammel Tangomusikk

Håkon Magnar Skogstad (f.1989) er en allsidig pianist med utøvende klassisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole i Oslo, Institutt for Musikk i Trondheim og Manhattan School of Music i New York. Han mottok Paul Okkenhaug-prisen i 2018. Skogstad har bred konserterfaring med konserter over hele Norge, både som solist og i en rekke internasjonalt anerkjente ensembler. Han har også holdt konserter i USA, Argentina, Østerrike, Tyskland og Sverige. Han er for tiden ansatt ved NTNU i Trondheim som kunststipendiat gjennom Program for Kunstnerisk Utviklingsarbeid. Som «tangopianist» har Skogstad snart 15 års erfaring i en rekke internasjonalt anerkjente ensembler og har turnert i både inn- og utland. Han har gjennom disse gruppene utgitt tre kritikerroste album. Den fjerde og nyligste utgivelsen, «Two Hands to Tango», er Skogstad første soloplate og består av egne arrangementer og komposisjoner. Plata ble innspilt i New York gjennom Avantango Records med Grammy-nominerte Pablo Aslan som produsent. Plata har høstet flere titalls strålende kritikker fra USA, Argentina, Storbritannia, Polen, Kroatia, Italia, Russland og Norge. Skogstad turnerer nå med musikk fra «Two Hands to Tango» og har allerede holdt konserter i Norge, USA og i Argentina, der han ble invitert til å spille på verdens største tangomusikkfestival.

Starter: søndag 10. november 16:00
Slutter: søndag 10. november 17:30