Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde_bookbites

Meråpent bibliotek

Meråpent er et tilbud som gir deg tilgang til biblioteket utover ordinære åpningstider. Biblioteket vil da være selvbetjent og ubemannet. Åpningstidene for meråpent vil være fra 07.00-23.00, hver dag hele året.

Hvordan får jeg tilgang?
For å få tilgang til meråpent bibliotek må du først ha registrert deg som låner. Deretter må du signere en avtale om tilgang til meråpent bibliotek, for at lånekortet ditt skal oppgraderes til adgangskort.

Avtalen signeres ved oppmøte på Levanger bibliotek. Gyldig legitimasjon må fremvises. Du kan også signere kontrakten digitalt på Mine sider eller i appen Bibliofil. Bekreft med ID-porten.

For å logge deg inn på biblioteket i meråpen tid, må du skanne bibliotekkortet ditt og slå inn PIN-kode på innloggingspanelet ved bibliotekets inngangsdør. Du kan også benytte det digitale lånekortet ditt som du finner i Bibliofil-appen.

Aldersgrense
Du må være over 15 år for å få tilgang til meråpent bibliotek. Foreldre/foresatte må møte opp for å underskrive avtale for barn under 18 år. Tilgangen er personlig. Det er ikke lov å ha med seg noen uten at de er registrerte brukere av meråpent. Et unntak er barn som er sammen med foreldre/foresatte.

Foreldre/foresatte har ansvar for barn de har med inn i biblioteket. For barnas trygghet skal de ikke etterlates alene i meråpen-tid.

Kameraovervåking
Biblioteket er kameraovervåket i meråpent-tiden. Vi følger Datatilsynets regelverk for kameraovervåking. Materiale kan kun hentes ut ved uønskede/ulovlige hendelser, og slettes automatisk etter 7 dager. Ved å skrive under kontrakt, samtykker du til kameraovervåking.

Ordensregler
For å benytte biblioteket i meråpent-tiden må du følge gjeldende ordensreglement:
- Ta hensyn til andre
- Rydd opp etter deg
- Alkohol/rusmidler er ikke tillatt
- Dyr har ikke adgang (førerhund/servicehund er tillatt)
- Husk å låne det du vil ha med deg hjem

For tilbakemeldinger eller rapportering om uønskede hendelser:
E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Telefon: 740 52 900

Dersom noe er galt med bygget (lys, vinduer, dører etc. eller du har låst deg ute fra biblioteket): Ring teknisk vakt på telefon 960 02 382

Levanger bibliotek forbeholder seg retten til å kunne inndra tilgangen til meråpent bibliotek hvis det viser seg at gjeldende ordensreglement ikke blir fulgt, vilkårene i avtalen blir brutt, eller man er til sjenanse for andre. Personer med inndratt lånerett/utestående fakturaer kan ikke få tilgang til meråpent bibliotek.

Publisert: 20.10.2021 08:55 Sist endret: 18.11.2021 20:17
Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors10-18 , fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051
Nettredaktør: Espen Rønning Ansvarlig redaktør: Yngvild S. Knudsen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av Levanger kommune Levanger kommune