Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Toppbilde

Apper

Bibliofil-appen er tilgjengelig for nettbrett og mobiltelefoner med nyere versjoner av Android og iOS. Dette er en app som gjør det lett å finne fram til bibliotekets tjenester. Man har full tilgang til søk, reservering og lånersider. Lånekortet ditt er også tilgjengelig.

Start opp appen, velg bibliotek og logg inn med lånernummer og PIN. Skifte mellom bibliotek gjøres enkelt fra menyen øverst på skjermen. Appen gir tilgang til alle Bibliofil-bibliotek.

Last ned fra App Store eller Google play


BookBites lar deg låne ebøker og lydbøker gratis fra bibliotekene i Norge. BookBites gir deg alle funksjoner du har behov for når du vil låne og lese ebøker:

Registrer bruker, legg til nasjonalt lånekort og PIN-kode, og du kan:
- Søke opp, låne og lese e-bøker og e-lydbøker.
- Reservere e-bøker og e-lydbøker som er utlånt
- Laste ned e-bok eller e-lydbok til digital enhet.
- Du trenger ikke være pålogga Internett når du leser.

Last ned fra App Store eller Google play


I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Du vil finne en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne: animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske korte historier. Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer. Besøk Filmbib ofte! Det blir stadig lagt filmer til i tjenesten.

Gratis tilgang til Filmbib får du ved å logge deg inn med ditt nasjonale lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter.

Last ned fra App Store eller Google play


Trøndelag fylkesbibliotek har inngått avtale som gir tilgang til PressReader - verdens største samling av dagsferske aviser og tidsskrift fra hele verden på nett.

Over 6300 aviser og tidsskrift fra over 120 land på over 70 språk er tilgjengelig fra våre PC-er. Gå til pressreader.com for å bruke tjenesten.

Du kan også bruke tjenesten ved å laste ned appen PressReader til iPhone, Android- og Windows-telefoner. Når du åpner appen på det trådløse nettet på biblioteket (Gjest-bibliotek), får du tilgang overalt i 7 døgn. Når du kommer tilbake til biblioteket får du nye 7 døgn med tilgang.

Last ned fra App Store eller Google play

Publisert: 28.11.2017 10:49 Sist endret: 21.04.2020 10:13
Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors 10-18, fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051
Nettredaktør: Espen Rønning Ansvarlig redaktør: Yngvild S. Knudsen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av Levanger kommune Levanger kommune