Gå til innhold Globalmeny Forsiden
skogheim_topp_nettside

Apper

Bibliofil-appen er tilgjengelig for nettbrett og mobiltelefoner med nyere versjoner av Android og iOS. Dette er en app som gjør det lett å finne fram til bibliotekets tjenester. Man har full tilgang til søk, reservering og lånersider.

Start opp appen, velg bibliotek og logg inn med lånernummer og PIN. Skifte mellom bibliotek gjøres enkelt fra menyen øverst på skjermen. Appen gir tilgang til alle Bibliofil-bibliotek.

Last ned fra App Store eller Google play


eBokBib lar deg låne ebøker gratis fra bibliotekene i Norge. eBokBib gir deg
alle funksjoner du har behov for når du vil låne og lese ebøker:

Logg inn med nasjonalt lånekort og PIN-kode, og du kan:
- Søke opp, låne og lese ebøker
- Reservere ebøker som er utlånt
- Laste ned ebok til digital enhet

Last ned fra App Store eller Google play


I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Du vil finne en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne: animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske korte historier. Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer. Besøk Filmbib ofte! Det blir stadig lagt filmer til i tjenesten.

Gratis tilgang til Filmbib får du ved å logge deg inn med ditt nasjonale lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter.

Last ned fra App Store eller Google play


Nord-Trøndelag fylkesbibliotek har inngått avtale som gir tilgang til PressReader - verdens største samling av dagsferske aviser fra hele verden på nett.

Over 5300 aviser og tidsskrift fra over 100 land på over 60 språk er tilgjengelig fra våre PC-er. Gå til pressreader.com for å bruke tjenesten.

Du kan også bruke tjenesten ved å laste ned appen PressReader til iPhone, Android- og Windows-telefoner. Når du åpner appen på det trådløse nettet på biblioteket (Gjest-bibliotek), får du tilgang overalt i 3 døgn. Når du kommer tilbake til biblioteket får du nye 3 døgn med tilgang.

Last ned fra App Store eller Google play

Publisert: 28.11.2017 10:49 Sist endret: 28.11.2017 11:36
Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-Tor 10-18 Fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14 Søn stengt Org.nr.: 974035928
Nettredaktør: Espen Rønning Ansvarlig redaktør: Vidar Lund Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av Levanger kommune Levanger kommune