Vi tilbyr hentebibliotek

Som en følge av strengere tiltak og mye smitte i regionen, tilbyr vi hentebibliotek til dere som er i risikogrupper eller som av andre årsaker ikke vil oppsøke biblioteket.

Ring oss på telefon 740 52 900 eller send e-post til biblioteket@levanger.kommune.no med dine ønsker om bøker, film eller spill. Vi pakker dette i en pose for deg, merker denne med navn og legger den på en hylle i vindfanget på biblioteket. Materialet er ferdig utlånt, du kan bare hente.

Kontakter du oss før klokken 12.00 kan vi garantere at bestillingen kan hentes senest dagen etter. Du får beskjed på e-post eller SMS når posen er klar til å hentes. Posen kan hentes i bibliotekets åpningstid.

Har du ikke lånekort?

Her kan du opprette nytt kort med hjelp av BankID: https://levanger.bib.no/cgi-bin/m2?mode=login.

Litt om rutiner/smittevern:

Vi praktiserer god håndhygiene og har fokus på smittevern, slik at dette skal være et trygt tilbud.

Dersom du er syk, har symptomer eller er i ei risikogruppe og ikke kan gå ut: Avtal med andre som kan hente for deg.

Dette tilbudet gjelder i første omgang ut januar, og vurderes fortløpende.

Publisert: 12.01.2021 11:56 Sist endret: 12.01.2021 13:15

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors 10-18, fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051