Toppbilde_bookbites

Nå blir biblioteket åpent 16 timer hver dag!

Fra 1. november vil du kunne besøke biblioteket når det passer deg, mellom 7 og 23, på hverdager, søndager og helligdager.

Mandag 1. november er det offisiell åpning av meråpent bibliotek. Alle som registrerer seg innen kl. 14.00 denne dagen blir med i trekningen av en fin premie. De ti første får en liten gave. Vi registrerer nye brukere hele dagen. Fra kl. 14.00 serveres det kake og kaffe til alle. Ordføreren står for snorklipping og det blir trekning av premie.

Meråpent bibliotek betyr at du får tilgang til biblioteket etter ordinær stengetid. Biblioteket er da ubemannet, men ved hjelp av de mange selvbetjente tjenestene som allerede finnes i biblioteket, kan du låne, levere og hente reserverte bøker, bruke pc og ta utskrifter. Du kan også sitte og lese eller studere, møte venner, ha møter og ta deg en kaffekopp.

For å få tilgang til meråpent bibliotek må du oppgradere lånekortet til adgangskort. Det gjør du ved å skrive en egen avtale med biblioteket. Les om meråpent her.

Velkommen på åpning!

Publisert: 22.10.2021 11:39 Sist endret: 22.10.2021 12:13

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no