Innherred og Levanger bibliotek inviterer til valmøte

Levanger bibliotek og avisa Innherred inviterer til tre valmøte i innspurten av valkampen. 22.8., 29.8. og 5.9. kan du høyre toppkandidatane i Levanger bli utspurt av redaktør Roger Rein på biblioteket

Kvar kveld kl 19 blir tre toppkandidatar intervjua om sitt lokale partiprogram. Klikk på datoen, så finn du Facebook-arrangementet.

22.8.: FrP, KrF og MDG
29.8.: R, SV og V
5.9.: H, Sp og Ap

Dersom du ikkje kan koma til biblioteket, kan du følgje utspørjinga på innherred.no. Alt blir strøyma over nett, og tilgjengeleg etter møta.

Kommune- og fylkestingsvalet er 9. september. Du finn meir informasjon om valet i Levanger hos Levanger kommune.

Desse partia stiller til val i Levanger. Du finn den offisielle nettsida til lokallaget ved å trykkje på partinamnet. Somme har ikkje lokal informasjon enno, vi rettar opp sida når det finst.

Arbeidarpartiet
Framstegspartiet
Høgre
Kristeleg folkeparti (bla deg ned til lista over kommunar via Trøndelag KrF)