E-bøker og lydbøker på flere språk

På Verdensbiblioteket finner du e-bøker og lydbøker på blant annet arabisk, persisk og tigrinja, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Klikk her for å besøke Verdensbibliotekets nettsider

Fri og ubegrenset strømming
Du kan strømme så mye du vil fra Verdensbiblioteket. Det er ingen begrensninger for hvor mye du kan bruke tjenesten.

Hvem har tilgang?
Verdensbiblioteket.no er åpent for alle i Norge. Du må besøke siden fra en norsk IP-adresse, og må opprette en bruker og logge inn for å få tilgang til innholdet.

Å opprette en bruker er gratis, og krever bare at du har en gyldig e-postadresse.

Språkene i Verdensbiblioteket
Det finnes e-bøker og lydbøker på arabisk, tigrinja, persisk, somali og bosnisk/kroatisk/serbisk i Verdensbiblioteket. Disse språkene er valgt fordi det ellers er vanskelig for folkebibliotekene å kjøpe inn e-bøker på dem.

Hvem står bak Verdensbiblioteket.no?
Verdensbiblioteket er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom nasjonalbibliotekene i Norge, Sverige og Danmark, støttet av Nordisk Ministerråd. Verdensbiblioteket drives i fellesskap av de skandinaviske nasjonalbibliotekene. Det er Nasjonalbiblioteket som har ansvaret for Verdensbiblioteket.no.

Hvor finner jeg vanlige bøker/andre språk?
For informasjon om Nasjonalbibliotekets øvrige tilbud på innvandrerspråk, se Det flerspråklige bibliotek.

Publisert: 03.04.2019 09:30 Sist endret: 05.04.2019 08:37

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-Tor 10-18 Fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14 Søn stengt Org.nr.: 974035928