Bookbites blir ny!

17. august ble Bookbites lansert i ny drakt. Android-brukere må dessverre vente litt til på den nye appen. Biblioteksentralen beklager sterkt, de jobber med saken. Appen ligger til godkjenning hos Google og dette har tatt langt lenger tid enn forventet.

For deg som låner betyr dette følgende:

- den gamle appen vil slutte å virke fra mandag 16. august.

- du vil måtte laste ned appen på nytt fra 17. august.

- dine lån, reservasjoner, historikk m.m. vil følge med deg i den nye appen.

Du vil få instruksjoner gjennom appen på hva du skal gjøre. Merk at logo og design også vil bli annerledes.
Ta gjerne kontakt med biblioteket om du har spørsmål.

BookBites lover en bedre og mer brukervennlig app!

Ikke hørt om BookBites før?
BookBites er en app som gir deg mulighet til å låne ebøker og e-lydbøker som du kan lese og lytte til på telefon og nettbrett. Har du nasjonalt lånekort kan du fritt bruke appen og låne bøker og lydbøker fra biblioteket. Les mer om BookBites HER.

Publisert: 12.08.2021 11:07 Sist endret: 19.08.2021 12:26

Levanger bibliotek Jernbanegata 16 7600 Levanger
Tlf: 740 52 900 Faks: E-post: biblioteket@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-tors10-18 , fre 10-16 Åpningstid: Lør 10-14, søn stengt Org.nr.: 938587051