Opprett eFakturaavtale/avtalegiro

På dine regninger til Levanger kommune

e_fkaturakampanje

Opprett eFaktura og/eller AvtaleGiro avtale på dine regninger til Levanger kommune.

Hvis du inngår avtale om eFaktura, får du regningen ferdig utfylt direkte i nettbanken. Du kan selv endre forfallsdato og beløp før du godkjenner. eFaktura blir først betalt når du godkjenner den. Inngå avtale i nettbanken, efaktura-referansen finner du angitt på fakturaen.

Fordeler med eFaktura for deg som nettbankkunde:

• Slipp å taste KID: KID, kontonummer og alt er ferdig utfylt. Det eneste du trenger er å bekrefte betalingen.
  • Oversikt: Du har oversikt over både betalte og ubetalte regninger i nettbanken. Du kan til enhver tid få opp bilde av regningene eller printe dem ut ved behov.
  • Kontroll: Du må selv gå inn i nettbanken og betale, og du kan selv velge når du ønsker å betale.
  • Bli varslet: Dersom du ønsker det, kan du bli varslet på e-post hver gang en ny regning kommer i nettbanken din.
  • Betal hvor du vil: Siden regningene kommer elektronisk i nettbanken din, er du ikke avhengig av postkassen, når du for eksempel er ute og reiser.

Du kan også kombinere eFaktura og AvtaleGiro. Da vil belastningen bli utført automatisk på forfallsdato med AvtaleGiro, og eFaktura m/spesifikasjon av fakturaen vil fungere som varsel for betalingen. Du vil motta varsel pr e-post når eFakturaen er tilgjengelig i din nettbank. For kombinasjonen må du inngå både AvtaleGiro og eFaktura avtale. AvtaleGiroavtale inngår du i nettbanken.

Klikk for registreringsskjema
Registreringsskjema PDF

Om eFaktura PDF

Avtalegiro