nullmobbing_topp_gronn

Nytt barnehageår

Kommunkasjon mellom hjem-kommunal barnehage

Vi ønsker alle barn, foreldre og ansatte velkommen til et nytt barnehageår. En spesiell hilsen til dere som har aller første barnehagedag eller aller første arbeidsdag.
Spørsmål knyttet til barnehagestarten rettes til den enkelte kommunale barnehage.

Vi starter opp med bruk av ny kommunikasjonsløsning mellom barnehage og hjem som heter VIGILO.

Klikk for større bilde

Ved første oppstart, skriv inn opplysningene du får fra DIN kommunale barnehage: server, ditt brukernavn og passord, og en valgfri pinkode.

Mobil/nettbrett: Last ned appen "SchoolLink for foresatte"  (Android) eller Mobil/nettbrett: Last ned appen "SchoolLink for foresatte" (Apple)

Dette er en digital tjeneste og skal være den primære skriftlige kontakten mellom kommunal barnehage og hjem. Tjenesten kan benyttes gjennom egne applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett. Spør ansatte i barnehagen dersom du trenger hjelp.

Annet nytt ved barnehagestart >>

Publisert: 16.08.2018 12:49 Sist endret: 16.08.2018 14:00

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051