nullmobbing_topp_gul

«HUNT – Én helse» - undersøkelse

Husdyrprodusenter oppfordres til å delta i undersøkelsen

Klikk for større plakat

Norsk landbruk har god historikk i arbeidet med dyrehelse. Kontinuerlig innsats gjøres blant bønder, veterinærer og organisasjoner for å holde dyra våre friske og sykdomsfri. Norsk landbruks dugnadsånd har også bidratt til flere saneringsprosjekt som har vært avgjørende for dyrehelsa. Dette er forebyggende og langsiktig arbeid mot en fortsatt framtidig sunn husdyrpopulasjon i landbruket.

Forskning spiller også en viktig rolle i helsestatusen til norske produksjonsdyr. Klikk for brosjyreDet er behov for økt fokus på sammenhengen mellom dyr og menneskers helse, noe HUNT4 retter lys mot i et nytt prosjekt.

«HUNT4 – Én helse» søker dyreeiere som har regelmessig kontakt med storfe, småfe, gris, hund og hest. Deltakelsen vil bidra til grunnleggende data og informasjon til forskningen, med betydning for framtidig landbruk, dyrehold og vår felles helse med dyra.

Levanger kommune oppfordrer på det varmeste alle sine husdyrprodusenter å delta i undersøkelsen!

For mer info og deltakelse

Publisert: 06.09.2018 11:54 Sist endret: 06.09.2018 12:24

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051