nullmobbing_topp_gul

Fakturagrunnlag – vann og avløp

Eiendommer uten vannmåler

Levanger kommune har i år foretatt en gjennomgang av fakturagrunnlag for vann og/eller avløp for de eiendommene som pr i dag ikke har vannmåler. I en del tilfeller viser det seg at beregningsgrunnlaget var feil, men dette er nå korrigert ihht opplysning om bruksareal (BRA) jfr. Matrikkel.

Egen tekst er lagt inn på fakturaene for de eiendommene dette gjelder, noen på første termin og en del flere på andre termin.

I de aller fleste tilfeller er det lønnsomt å installere vannmåler slik at eiendommens reelle forbruk danner bakgrunnen for beregning av forbruk.
Autorisert rørlegger/rørleggerbedrift kontaktes for installasjon. Kostnadene bæres av huseier.

Ta gjerne kontakt med Levanger kommune for mer informasjon eller om noe er uklart.

Forskrift for vann og avløp for Levanger kommune

Publisert: 23.04.2018 07:59 Sist endret: 23.04.2018 08:28

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051