nullmobbing_topp_gronn

Næringslivsseminar Levanger og Verdal

Dokumenter fra seminaret (PDF):

-------------------------

Invitasjon  til seminar.
Levanger og Verdal kommuner har sammen med NTNU og Sintef nettopp levert inn søknad til utvikling av helseteknologi. Programmet heter Regions of Knowledge. I søknaden ligger utvikling og utprøving av ulike hjelpemidler slik at mennesker med ulike helsemessige behov kan bo hjemme lenger samt utvikling av næringslivet.

Vi vet selvsagt enda ikke om søknaden blir innvilget, men er uansett innstilt på å søke på flere slike prosjekt innen utvikling av produkter innen ulike bransjer.
Som kommuner tenker vi kompetanseutvikling på et regionalt nivå – i samarbeid med andre regioner. Til dette finnes det bl.a. ulike internasjonale programmer.

Det er signaler om økte muligheter for norske partnere i prosjekt som finansieres med EØS-midler, jfr. Ny EØS-finansieringsordning

Det finnes mange ulike programmer, og det er også programmer som inkluderer kulturbasert næring.

Levanger og Verdal kommuner inviterer med dette næringslivet og andre som er interessert i næringsutvikling til å bli kjent med ulike muligheter for å utvikle virksomheter gjennom internasjonalt samarbeid og delaktighet i nettverk.

Sted: Norlandia Backlund Hotel, Levanger.
Tid:  Torsdag 11. februar kl 09:00-13:00

Seminaret er gratis. program PDF - påmeldte pr. 10.02.10 PDF

Av hensyn til bestilling av lunsj ber vi om påmelding innen 9. februar til:
Inger-marie.bakken@verdal.kommune.no eller grete.ludvigsen@levanger.kommune.no

----------------------------------------------------------

Publisert: 19.01.2010 15:23 Sist endret: 16.02.2010 09:16

Tlf: 74 05 25 00 Faks: 74 08 35 40 E-post: postmottak@levanger.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: Org.nr.: 938 58 7051
Nettredaktør: Åsmund Brygfjeld Ansvarlig redaktør: Ola Stene Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS